Genieten van een heerlijke koffie met vrienden of als moment voor jezelf?

De beste koffie van Voorburg

De bonen importeren we uit Napels, we malen ze zelf en zetten koffie met een flinke dosis Italiaanse liefde voor lekker.

 

Gelukkig heeft Nederland inmiddels wel de smaak te pakken als het gaat om lekker koffie op ieder moment van de dag. De troosteloze pot die stond te wachten op een klant bestaat (hopelijk) niet meer.

Maar lang niet overal weet men met een goede boon en een luxe machine het perfecte kopje koffie te zetten. Het glaasje water is soms vooral om de koffie wég te spoelen.

 

Bij Caffè delle Arti in Voorburg moet u zijn. Wij gebruiken uitstekende bonen die we vers voor u malen. Daarmee zetten we een heerlijke espresso of kop koffie waarvoor je normaal naar Italië moet rijden! Ieder kopje wordt met liefde en aandacht gemaakt.

Natuurlijk kunt u ook een van de specialiteiten bestellen: Een echte cappuccino, macchiato of een van de vele andere heerlijke smaken. En verwen uzelf extra met een lekker taartje.

 

Dus laat het standaard `bakkie` lekker staan. Het leven is te kort om slechte koffie te drinken!

 

Caffè delle Arti is goed bereikbaar in winkelcentrum Julianabaan en is uitstekend te combineren met de boodschappen. U vindt altijd wel een moment van rust. Zelfs staand aan de bar proeft u bij ons de sfeer van Italië. Met frisse energie maakt u er een prachtdag van!

 

Gino – eigenaar van Caffè delle Arti – is geboren Napoletaan. Na veel ervaring in de horeca is hij begonnen met Caffè delle Arti. Het hart van veel italiaanse ‘bar’s’ is de koffiemachine. Laat het zetten van koffie dus maar aan Gino over.

 

De beste koffie – Eigen import – Italiaanse roots – Een moment van rust – Gezellig met vrienden of heerlijk voor jezelf

 

Wat zeggen onze bezoekers op Google?

Great Coffee **** (Rogier Klimbie)

Love the Ambiance ***** (Kyles Kulit)

Super delicious food, friendly staff! Highly recommendable! ***** (Anton Moroz)

 

Genieten: De beste koffie van Voorburg en misschien wel een bijpassend taartje, maar ook nog een regelmatig wisselende collectie kunst. Ga lekker zitten op de lounchebank of aan de gezellige leestafel. Bij ons is de hele ambiance gericht op Genieten.

 

Krijgt u al trek in een heerlijk en echt Italiaans kopje espresso, een cappuccino, een macchiato of één van de vele andere smaken die we hebben?

Kom snel naar Caffè delle Arti in Voorburg. Bekijk het adres en de route >